Take, Ianke și Cristache

Distribuie articolul

Cu procente modeste dar cu un bun joc de glezne, liderul PMP local a reușit să-și pună pe funcții câteva doamne pe care le recomandă doar coafura. Unii ar spune, bravo lui ! Și au dreptate. Alții, …păi dacă e de muls…! Și ei au dreptate. Că o doamnă e subprefect, ok, că altă doamnă e președinte pe la nu știu ce autoritate a Cetățeniei, am priceput și asta. Alta e pe la Finanțe în nu știu ce funcție, alta pe la  Complexul Muzeal de Științele Naturii. Bun. Dar la ANIF, chestia aia cu irigațiile să pui tot o madamă parcă-mi dă cu virgulă. Nu vă gândirăți un țâr că treaba asta e așa mai de forță majoră? Sau totul e să dea bine la public? Ok, că tot o femeie vă conduce municipala de partid, e treaba voastră, dar întreb așa, aiurea. Voi aveți și bărbați în partid sau Cristache e pe post de Gigolo?

 Ce nu prea mai înțeleg acolo la voi e dacă sunteți și mai ales pe unde sunteți. Pe de-o parte primiți funcții, la nivel local și nu numai, pe bandă rulantă, iar pe alta vreți a puncta la electorat și lansați atacuri, unele aiuritoare, la guvernanți.

Păi, bre Cristache, din gașca lui Take și-a lui Ianke, era o vorbă, și cu…și cu sufletu-n rai, nu mere! Hotărâți-vă acolo ca-ntre doamne ce sunteți, ce vreți a face, pe ce drum o apucați și acționați cum se cuvine. Dați-o naibii de treabă, lady s first !


Distribuie articolul

You May Also Like