Fundația Sportul Gălățean promovează mișcarea din fund a Loredanei

Distribuie articolul

S-a întors lumea cu fundul în sus. Sportivii de la două echipe importante ale Galațiului au fost alungați din Sala Sporturilor Dunărea pentru că în interior va fi organizat un concert de muzică ușoară. Cu nume și parțial cu prenume, este vorba despre baschetbaliștii de la Phoenix Galați și despre voleibaliștii de la Arcada Galați care nu pot juca meciurile de campionat din cauza cântăreței Loredana Groza.

Meciurile de liga națională erau programate sâmbătă în Sala Sporturilor din Galați. Phoenix urma să joace cu campioana U BT Cluj-Napoca iar Arcada trebuia să întâlnească rivala la titlu Steaua București. Dacă în cazul voleibaliștilor, Federația de Volei a reușit să reprogrameze partida pe 3 aprilie, baschetbaliștii vor fi nevoiți să joace următorul meci pe teren neutru, la București. Asta deși administratorul sălii de sport-Fundația Sportul Gălățean-știa de mult timp că Phoenix are meci pe 17 martie. Colac peste pupăza cu talente artistice, sportivii gălățeni nici nu se pot antrena în singura sală de sport omologată din oraș. Concertul Loredanei are loc vineri iar sâmbătă și duminică în interior va fi un concurs de dans sportiv, așa că pauza de antrenamente va ține cel puțin trei zile.

Ne pricepem nici în ruptul capului cum își stabilește prioritățile fundația subordonată Primăriei Galați. Titulatura este înșelătoare, Fundația Sportul Gălățean ducând cu gândul la sport profesionist și la mișcare, nu la concerte și la mișcări din buric. Povestea are legătură cu cașcavalul: dacă sportivii nu plătesc pentru utilizarea sălii de sport, alde Loredana & gașca închiriază spațiul pe bani grei. Ca urmare, sportul și respectul pentru sportivii profesioniști care reprezintă Galațiul mai pot aștepta câteva zile.


Distribuie articolul

You May Also Like