Percheziții la traficanții de droguri

Distribuie articolul

74 de percheziții au fost făcute astăzi, de polițiștii antidrog de la BCCO Galați, într-un dosar de trafic de cocaină sintetică, instrumentat de DIICOT. 165 de suspecți au fost ridicați cu mandate de aducere și sunt audiați de polițiști și procurori

„Astăzi, 24 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au efectuat 74 de percheziții domiciliare, în județele Galați, Brăila și Dâmbovița, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și operațiuni cu substanțe psihoactive. Totodată, au fost puse în aplicare 165 de mandate de aducere”, transmite BCCO Galați.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul ultimilor doi ani, persoanele bănuite de comiterea acestor infracțiuni ar fi comercializat în județele Galați, Brăila și Dâmbovița, droguri de risc și mare risc, precum și cocaină sintetică, substanțe provenite din afara teritoriului țării.

„În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate droguri din categoria celor menționate mai sus și diverse sume de bani.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, mai precizează BCCO Galați.

La acțiune au participat polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Bacău și Prahova, inspectoratelor de poliție județene Galați și Brăila, luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like