FOTO-VIDEO/Trafic blocat pe strada Traian din cauza unui incendiu izbucnit în interiorul unui service auto

Distribuie articolul

Un incendiu a dat peste cap traficul auto în nordul orașului Galați. Coloane lungi de mașini s-au format pe porțiunea cuprinsă între Bariera Traian și Școala nr. 20, dar și în zona Spitalului Militar, după ce polițiștii au interzis circulația auto pe strada Traian. Interdicția a fost impusă pentru a permite pompierilor să intervină la un incendiu izbucnit la un service auto.

La fața locului au intervenit trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Potrivit informațiilor oferite de pompierii gălățeni, incendiul a izbucnit la unul dintre depozitele unității. Fumul gros a fost provocat de bidoanele de ulei care se aflau în clădirea cuprinsă de flăcări. Nu au fost victime, iar pompierii au reușit să stingă focul înainte ca incendiul să se extindă la clădirile învecinate. Totuși, a ars parțial acoperișul unei locuințe din vecinătate.

„A ars acoperișul unei case, pe o porțiune de circa 250 de mp. Stabilim ce pagube au fost. Incendiul a izbucnit în depozitul de uleiuri uzate al fimei, un service auto. Incendiul a fost lichidat, acum pompierii încearcă să stabilească cazua izbucnirii focului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Traficul auto a fost blocat zeci de minute, iar mașinile, inclusiv mijloacele de transport în comun, au circulat deviat, pe străzile din cartier.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like