FOTO-VIDEO: Revoltător: doi copii de 1 an și de 4 ani au fost lăsați de mama lor printre fecale, viermi și gunoaie într-o locuință din Galați

Distribuie articolul

Caz revoltător la Galați. Două fete de un an și de patru ani au fost lăsate singure în casă cu zilele de către mama lor plecată la muncă sau la un iubit. Asta potrivit unei vecine care a realizat mai multe filmări pe care ulterior le-a postat pe FB. Imaginile sunt îngrozitoare: copiii locuiesc într-o mizerie de nedescris, printre resturi, fecale, haine murdare și viermi, sunt înfometați iar fata cea mică a avut febră 40 de grade.

„Fetitele traiau in focar de infectie…mancau salam cu viermi…si colcaiau paduchii…au fost salvate de mine dupa cum a-ti vazut scoase din iadul infectiei…acum fetitele sunt bine si sper cu ajutorul lui Bunul Dumnezeu sa nu fie mai grav bonlave dacat sunt…Azi am dus fetele la spitalul de copii si mi le-a internat urgent la terapie intensiva.Vreau sa mentionez faptul ca tatal fetelor a fost deacord sa ramana internat cu fetitele sa le supravegheze”, a scris vecina copiilor pe FB.

Tatăl copiilor care nu locuiește la aceeași adresă a fost anunțat și, împreună cu vecina, a luat copiii și i-a dus la spital. Medicii au stabilit că ambii copii sunt malnutriți și prost îngrijiți. Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului au început o anchetă și vor prelua cele două fete în regim de urgență.

„Este vorba despre două fetițe neglijate. Tatăl lor lucrează în altă localitate, el nu știa despre situația copiilor. Au fost luate de acasă, le-am dus la spital, sunt malnutrite, neîngrijite. Le preluăm în regim de urgență”, a declarat Ciprian Groza, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați.

Reprezentanții DGASPC Galați vor depune o sesizare la Poliție iar polițiștii ar putea deschide dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like