FOTO-VIDEO/ Incendiu de proporții la Țepu. O brutărie a ars aproape în întregime

Distribuie articolul

Un incendiu de proporții s-a produs în noaptea de joi spre vineri în comuna gălățeană Țepu. Pompierii au luptat cu flăcările care au izbucnit în interiorul unei brutării. La fața locului a fost mobilizare mare: 20 de pompieri militari și voluntari și șase autospeciale au încercat ore în șir să elimine incendiul. Focul a fost stins dimineață, după aproximativ cinci ore de la anunțul făcut la numărul unic de urgență 112.

„În data de 03.08.2018 în jurul orei 01.15, pe raza comunei Țepu a avut loc un incendiu la o brutărie. La fața locului au intervenit 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul secției de Pompieri Tecuci și Garda de Intervenție Ivești și o ambulanță Smurd tip B. La intervenție au mai participat și 2 autospeciale din cadrul SVSU Ghidigeni și Gohor”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Pompierii au reușit să stingă focul dar pagubele sunt importante. Specialiștii au stabilit că, probabil, incendiul a fost declanșat de un scurt circuit.

„Au ars 650 mp acoperiș, 700 mp plafon scândură, cca. 80% din suprafața totală, echipamente specifice, s-au degradat pereții construcției, circa 3 tone materii prime.Cauza probabilă este un scurt circuit. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 06.00”, a precizat Cătălin Sion.

Specialiștii continuă cercetările pentru a afla dacă nu au fost și alte elemente care au contribuit la declanșarea incendiului din brutăria de la Țepu.

Sursa: ISU Galati

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like