Festivalul Național de Comedie Galați: Râsul începe cu casa plină!

Distribuie articolul

Cu câteva zile înainte de debut, organizatorii Festivalului Național de Comedie de la Galați au dat lovitura: biletele pentru prima zi de spectacole, programate sâmbătă, 30 septembrie, sunt deja sold out!

Această ediție a festivalului, ce marchează cea de-a XXXIV-a aniversare, promite să fie o sărbătoare a comediei, aducând în prim-plan talentele teatrale din România. Programul include opt spectacole competiționale, unul de gală și trei alternative, toate aduse pe scenă de teatre de prestigiu din țară. În plus, evenimentul va găzdui ateliere de teatru, conferințe și o lansare de carte, oferind o perspectivă completă asupra artei comice.

Un moment deosebit îl reprezintă debutul trupei Teatrului Pe Țeavă din Galați, care va prezenta spectacolul „La chestiune”, o experiență artistică inovatoare și interactivă. La festival vor participa și trupele de la Teatrul de Comedie București, Teatrul „A.Mureșanu” Sf. Gheorghe, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, Teatrul Metropolis București, Teatrul „Regina Maria” Oradea, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, Teatrul Nottara București, Teatrul de Nord Satu Mare și Teatrul „L.S. Bulandra” București.

Directorul General al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Florin Toma a declarat cu entuziasm: „Suntem bucuroși și onorați să marcăm cu această ediție deschiderea unui nou spațiu teatral în municipiul nostru – Teatru pe Țeavă!”. Cu biletele pentru prima zi epuizate, este clar că acest festival promite să cucerească inimile iubitorilor de comedie..


Distribuie articolul

You May Also Like