Performanță și Recunoaștere: 10 Tineri din Galați instituționalizați în trecut, recompensați la Consiliul Județean

Distribuie articolul

Marți, în cadrul ședinței Consiliului Județean Galați, s-au acordat premii în valoare de 3000 de lei fiecăruia dintre cei 10 tineri talentați admiși la diverse facultăți din țară.

Vorbim de foști elevi, actuali studenți instituționalizați , în cadrul Direcției de Protecția Copilului Galați.

Acești tineri au demonstrat în timp, ambiție și voință în drumul lor către succesul academic. Au fost admiși la facultăți de top din București, Iași și Galați, precum Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte “George Enescu” Iași, Facultatea de Litere din cadrul Universității “A.I. Cuza” Iași, și Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” Iași, doar pentru a menționa câteva.

Acești tineri reprezintă exemple de dedicație și perseverență, iar Consiliul Județean Galați îsi exprimă respectul și admirația față de realizările lor remarcabile.

Această inițiativă nu numai că recunoaște excelența acestor tineri, dar îi încurajează să continue să-și urmeze visele și să obțină performanțe academice deosebite. Comunitatea locală este mândră de acești tineri și le urează mult succes în viitoarea lor călătorie academică.


Distribuie articolul

You May Also Like