Femeia acuzată că și-a ucis și tranșat soțul, cercetată în stare de libertate

Distribuie articolul

Femeia din județul Brăila care și-ar fi omorât și tranșat soțul va fi cercetată în stare de libertate. Curtea de Apel Galați a admis contestația inculpatei și a revocat măsura arestului preventiv. Măsura este definitivă, iar femeia a fost pusă în libertate.

„Admite contestaţia formulată de inculpata Lupu Mariana împotriva încheierii de şedinţă din 22.10.2018 a Tribunalului Brăila…. Respinge, ca nefondată, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila privind arestarea preventivă a inculpatei. Revocă măsura arestării preventive dispusă faţă de Lupu Mariana în prezenta cauză. Dispune punerea în libertate a inculpatei de sub puterea mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Brăila, dacă nu este arestată în altă cauză”, a stabilit Curtea de Apel Galați.

În urmă cu 10 zile, mai multe bucăți din cadavrul unui bărbat dispărut de aproximativ doi ani au fost descoperite ascunse în podul unei case și îngropate în curtea unei gospodării din satul brăilean Lanurile. Scheletul este al unui fost polițist local din comuna Viziru care dispăruse de acasă la sfârșitul anului 2016. Persoana avea în momentul dispariției 54 de ani iar lipsa sa a fost anunțată la Poliție la începutul anului 2017 de una dintre surori. Cercetările au fost abandonate deoarece soția mai tânără cu 20 de ani a susținut că bărbatul plecase la muncă în străinătate. Acum, anchetatorii încearcă să afle cum a murit fostul polițist și dacă există complici.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns