Gălățenii și brăilenii vor avea legătură directă cu litoralul pe calea ferată. Află programul AICI

Distribuie articolul

Sunt modificări în mersul trenurilor. CFR Călători Galaţi anunță că începând de vineri, 14 iunie, intră în vigoare programul estival de transport Trenurile Soarelui 2019. Timp de trei luni, până pe 9 septembrie, turiştii pot călători spre litoral cu 40 de trenuri care asigură legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

În ceea ce-i privește pe gălățeni și brăileni, legătura cu litoralul pe calea ferată este asigurată, începând de pe 29 iunie, de trenul InterRegio Galați-Constanța și retur. Conform programului, zilnic, garnitura pleacă din Galați la ora 05.30 și ajunge la destinație la 09.08. La întoarcere, trenul pleacă la ora 18.30 și sosește la Galați la 22.18.

Tot prin regionala Galați, pe perioada verii trec două noi garnituri Iași-Constanța și Suceava-Mangalia. Primul tren are stații la Tecuci, Barboși și Brăila, iar cel de al doilea poate fi luat de gălățeni și brăileni de la Făurei. În ceea ce privește legăturile spre sudul litoralului, trenurile pleacă din oră în oră din gara Constanța către Mangalia, cu opriri în toate stațiunile de pe drum.


Distribuie articolul

You May Also Like