Daniela Ancuța Șarpe, un vot pentru prosperitatea Galațiului!

Distribuie articolul

Dragi gălățeni,

 

În acest an electoral complicat, avem nevoie de voi.

Alături de colegii mei din Alianța Dreaptă Unită, vă chemăm duminică să vă exercitați dreptul democratic de a vota.

Prezența la vot nu este doar o datorie civică, ci și o oportunitate de a contribui activ la viitorul orașului nostru. Prin participarea dumneavoastră la vot, nu doar că ne exprimăm dreptul de cetățeni, dar ne și asumăm responsabilitatea de a influența în mod pozitiv destinul comunității noastre.

Astfel, dacă vă doriți mai mult decât asfalt în centru, aveți duminică șansa de a vota altceva, de a alege oameni competenți, cu viziune, a căror prioritate 0 este dezvoltarea economică a municipiului.

De ce să veniți la vot? Fiecare vot contează și poate face diferența între stagnare și progres. Galațiul are nevoie de o schimbare reală, iar aceasta nu poate veni decât prin implicarea dumneavoastră.

Prin votul de duminică, puteți decide direcția în care va merge orașul nostru în următorii ani. Este important să înțelegem că fiecare vot contribuie la formarea unui viitor mai bun pentru noi toți.

Nu putem lăsa pe alții să decidă în locul nostru, iar absenteismul nu este o soluție. Prezența la vot este singura cale prin care putem influența politicile și proiectele care vor determina dezvoltarea Galațiului.

Gălățenii merită mai mult

Prea mult timp, dezvoltarea Galațiului s-a concentrat doar pe îmbunătățirea infrastructurii din centru. Este timpul să ne îndreptăm atenția și către alte aspecte cruciale ale vieții urbane.

Gălățenii merită mai mult decât asfalt nou în centru; merită o dezvoltare economică reală și sustenabilă, care să asigure un trai decent și perspective pentru viitor. Trebuie să investim în cartiere, să modernizăm școlile și spitalele, să creăm parcuri și locuri de recreere pentru toți locuitorii.

Este esențial să transformăm Galațiul într-un oraș în care fiecare colț să fie un loc plăcut și funcțional. Dezvoltare economică și susținerea mediului antreprenorial Un oraș prosper se bazează pe o economie puternică și diversificată.

Alături de colegii din Alianța Dreapta Unită ne propunem să creăm un mediu favorabil pentru antreprenoriat, să susținem afacerile locale și să atragem investiții care să genereze locuri de muncă bine plătite.

Vrem să construim un Galați în care tinerii să-și dorească să rămână și să-și clădească viitorul aici, și nu să plece în căutarea unor oportunități mai bune în alte orașe sau țări. Vom sprijini startup-urile și vom facilita accesul la finanțare pentru micii întreprinzători, astfel încât inovația și creativitatea să fie cultivate și valorificate la nivel local. Investiții pentru viitor Atracția de investiții este esențială pentru dezvoltarea Galațiului.

Ne propunem să facem din Galați un pol de atracție pentru investitori, prin facilități fiscale și suport administrativ. Doar printr-o strategie coerentă de dezvoltare economică putem să asigurăm creșterea economică și bunăstarea locuitorilor noștri.

Vom colabora cu investitori naționali și internaționali pentru a aduce în oraș proiecte majore care să creeze locuri de muncă și să stimuleze economia locală. Infrastructura va fi modernizată pentru a susține aceste investiții, iar birocrația va fi redusă pentru a facilita deschiderea și dezvoltarea de afaceri.

Menținerea tinerilor acasă Tinerii reprezintă viitorul nostru, iar noi trebuie să le oferim motive solide pentru a rămâne în Galați. Prin crearea de locuri de muncă atractive și bine plătite, prin investiții în educație și infrastructură modernă, putem transforma Galațiul într-un oraș dinamic, plin de oportunități.

Ne propunem să dezvoltăm parteneriate cu universități și companii pentru a oferi programe de formare profesională și stagii de practică, astfel încât tinerii să-și poată construi o carieră de succes chiar aici, acasă. Vom crea centre de inovație și hub-uri de afaceri unde tinerii antreprenori să poată colabora și dezvolta proiecte inovatoare. Veniți la vot pentru un viitor mai bun!

Pe 9 iunie, veniți la vot și alegeți schimbarea!

Alegeți un viitor în care Galațiul să fie un oraș prosper, atractiv pentru investiții și prietenos cu mediul antreprenorial. Noi suntem pregătiți să muncim pentru a transforma această viziune în realitate, însă implicarea dumneavoastră este esențială.

Doar împreună putem construi un Galați mai bun pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Prezența dumneavoastră la urne este cheia pentru un viitor mai luminos și prosper. Este timpul să ne unim forțele și să construim împreună un oraș în care fiecare cetățean să se simtă mândru să trăiască.

Pe 9 iunie, votați Daniela Ancuta Sarpe primar al municipiului Galați și candidații Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local Galați!

Veniți la vot și puneți ștampila pe Dreapta Unită pe toate cele 5 buletine de vot pe 9 iunie 2024!

Buletin de vot pentru Primar – Pozitia 7

Buletin de vot pentru Consiliul Local – Pozitia 7

Buletin de vot Consiliul Judetean – Pozitia 12

Buletin de vot Presedinte Consiliul Judetean – Pozitia 9

Buletin de vot pentru Europarlamentare – Pozitia 6

Cu respect și speranță, Daniela Șarpe Candidat la Primăria Galați, Alianța Dreapta Unită

 

Comandat de Forța Dreptei, Filiala Jud. Galați.

Realizat de SC Tornada Lighting SRL.

Publicat de Express de Dunăre.

Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like