UPDATE: Explozie la bloc

Distribuie articolul

Update:

„Primăria municipiului Galaţi informează că, sâmbătă dimineaţă, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi s-a întrunit în urma exploziei care s-a produs la blocul T8, din cartierul Micro 19, din municipiul Galaţi. Astfel s-a dispus efectuarea în regim de urgenţă a unei anchete sociale de către Direcţia de Asistenţă Socială în cazul bărbatului care a fost spitalizat. De asemenea, asociaţia de proprietari a fost înştiinţată pentru a contacta de urgenţă o firmă specializată pentru verificarea instalaţiilor de gaz, astfel încat să se poata relua alimentarea cu gaz. Din cercetările preliminare s-a constatat că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată, astfel încât nu se impune evacuarea locatarilor. De asemenea, precizăm că majoritatea locuinţelor au asigurări pentru daune ca urmare a unor astfel de situaţii”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Galați.

—————————–

O persoană a fost rănită, după ce un apartament din Galați a sărit în aer, în această dimineață, explozia nefiind urmată de incendiu, informează ISU.

Victima a fost transportată la spital, cu arsuri multiple. Alte cinci apartamente au fost afectate de suflul deflagrației.

Explozia s-a produs la blocul T 8 din Micro 19 (capătul troleibuzului), cel mai probabil, de la o acumulare de gaze.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like