Focuri de armă la Brăila

Distribuie articolul

Noaptea trecută, ora 01:30, polițiștii Secției 5 Politie Rurală Viziru, județul Brăila, au fost sesizați de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița să le acorde sprijin, întrucât o autoutilitară, înmatriculată în Marea Britanie, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat pe raza județului Ialomița.

„Urmărirea a continuat pe raza comunei Viziru, pe DE 584, iar la ieșirea din localitate, șoferul autoutilitarei în cauză, deși a observat că una dintre autospecialele de poliție, ce aparținea I.P.J Brăila,  avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune și se angajase în depășirea sa, a virat stânga, cu intenție, și a lovit autospeciala de poliție”, precizează IPJ Brăila.

În urma impactului, șoferul urmărit a pierdut controlul asupra vehiculului și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp. 

A rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Buzău, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, în vehicul se mai aflau doi pasageri, ambii din  județul Buzău, care au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri.

„Pe parcursul activității de urmărire, polițiștii ialomițeni au executat 13 focuri de armă, conform procedurilor legale în vigoare, nicio persoană nefiind rănită”, mai spune IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, distrugere și  vătămare corporală din culpă, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăței.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns