Există și parlamentari normali la cap: un deputat a demisionat după ce a plecat dintr-un magazin fără să plătească un sandviș

Distribuie articolul

Un deputat a plecat dintr-un magazin fără să plătească un sandviș. Totul a fost înregistrat de camerele video ale supermarketului, iar alesul a încercat să se apere spunând că nu a vrut să fure, ci să protesteze în legătură cu lipsa din zonă a angajaților. În plus, deputatul susține că s-a întors la magazin pentru a plăti sandvișul. Nu au contat protestul și plata ulterioară: ca să nu strice imaginea Parlamentului, deputatul a demisionat.

Nu vă grăbiți să aplaudați. Deputatul nu este din România și nu știm dacă a trecut vreodată prin țara condusă, printre alții, de Liviu Dragnea. Care, probabil, râde de se prăpădește de „prostăvanul” din Slovenia (Darij Krajcic): cocoțat pe niște dosare penale(o condamnare la închisoare cu suspendare este definitivă), domnul din fruntea Camerei Deputaților din România dă lecții despre justiție la televiziunile de casă. Iar Dragnea nu este singurul care face caterincă pe spatele colegului din Slovenia: de la revoluție încoace, politicienii români au furat flote, terenuri, fabrici și uzine, dar își văd liniștiți de treburile și de privilegiile lor în Parlament. Pentru că ei plătesc senvișul la magazin și la bufetul Parlamentului.


Distribuie articolul

You May Also Like