Este alertă la Galați: polițiștii caută un bărbat care a reușit să fugă deși asupra lui au fost trase focuri de armă

Distribuie articolul

Oamenii legii caută un bărbat care duminică, 29 octombrie, a lovit cu mașina un polițist. Noaptea trecută, la ieșirile din oraș au fost instituite filtre. De asemenea, au fost făcute verificări în spitale deoarece fugarul ar putea fi rănit. Duminică, după amiază polițiști din cadrul Secției 1 au identificat în trafic, la volanul unui autoturism, un bărbat despre care cunoșteau că nu deține permis de conducere. Incidentul a avut loc în Valea Orașului, pe strada Tăuni. Șoferul de 29 de ani a refuzat să se legitimeze accidentând ușor un polițist, în timp ce încerca să fugă de la locul faptei. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă dar tânărul a reușit să dispară. Ulterior, mașina a fost găsită abandonată pe strada Portului.

„La data de 29 octombrie, a.c., în jurul orei 16.10, un echipaj format din polițiști ai Secției 1 Poliție Galați, aflat în patrulare pe strada Tăuni, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care se dețineau date că nu posedă permis de conducere…. La vederea echipajului de poliție, bărbatul a oprit mașina, dar în momentul în care cei doi polițiști s-au apropiat pentru a-l legitima, acesta a demarat în trombă, luându-l pe capotă și accidentându-l pe unul dintre ei. Polițiștii au tras patru focuri de armă în plan vertical și asupra autoturismului conducătorul auto, reușind totuși să fugă de la locul incidentului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Galați.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.Tânărul era cunoscut de polițiști deoarece în urmă cu patru zile fusese depistat conducând un autoturism în municipiul Galați fără a avea permis. Ca urmare, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.


Distribuie articolul

You May Also Like