Epidemia Covid face prăpăd la Brăila: 12 persoane au murit în această săptămână

Distribuie articolul

Epidemia Covid 19 face prăpăd la Brăila. În această săptămână 12 brăileni au murit din cauza coronavirusului, conform cifrelor prezentate de autorități. De asemenea, zeci de persoane s-au infectat și sunt internate în spital.

Statisticile arată că 10 persoane din orașul Brăila au murit în ultimele trei zile, celelalte două victime fiind din localitățile Făurei și Traian. Este un record negativ pentru județul Brăila care mult timp a fost ocolit de epidemia Covid 19. În ultima perioadă situația s-a schimbat și a culminat cu cifrele raportate marți și miercuri de autoritățile. Potrivit statisticii, 11 persoane au murit în numai 48 de ore în județ, iar alte 27 s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. 

Numărul de persoane infectate a crescut foarte mult după apariția unor focare în două fabrici din orașul Brăila. Ulterior, virusul a avut o transmitere comunitară și s-a extins în toată zona. De la debutul epidemiei, în județul Brăila au fost raportate 1.949 de persoane infectate și 86 de decese. În spitalele din Brăila sunt internate 204 de persoane, iar 435 de oameni sunt în carantină la domiciliu.


Distribuie articolul

You May Also Like