Ei, hai că pe asta n-o știați…!

Distribuie articolul

Prefectul nou numit de Galați, corodeanul Sorin Gavril, mare agricultor, împătimit al suprafețelor agricole, al utilajelor dar și al unui anumit confort de vreme ce a venit la investitură cu un Porsche, așa de anduranță, nu este nici pe departe vreo personalitate marcantă nici a PSD-ului ce l-a propus, și n-are nici prea multe veleități politice.

Un tip tern, ce a excelat pe la Tecuci doar printr-un anumit mod de a face politică, unul de nișă.
La Maramureș, de pildă tot ieri a fost numit prefect Rudof Stauder.

Probabil mulți nu ați auzit de el. Probabil.
Acesta este cunoscut mai ales în zona vestică a țării ca solistului trupei de metal, Legion, unde a activat timp de 25 de ani si a participat la numeroase festivaluri de muzica rock.
Rudof Stauder este mândru că timp de 25 de ani a fost în fruntea uneia dintre cele mai iubite trupe metal din Romania.

„Mi-a amintit că mai am și eu în arhiva personală o duzina de poze asemănătoare și nu mi-e rușine deloc cu ele. Sunt mândru de ce am realizat alături de trupa Legion de-alungul celor 25 de ani de activitate”, a declarat Rudof.

Trupa Legion s-a înfințat în 1994 și, chiar dacă în ultimii ani concertele lor au fost rare, asta și datorita activitătii profesionale a fiecărui membru, grupul a influențat muzical multe alte formații din zona rockului metal. Alaturi de Rudolf ”Rudy ” Stauder, în Legion s-au aflat: Otto Ulman (chitara), Csaba Szollosy (chitară bass) si Nabil Karsheh (tobe).


Distribuie articolul

You May Also Like