O echipă de profesioniști pentru Consiliul Local Galați!

Distribuie articolul

O echipă de profesioniști pentru Consiliul Local Galați!

 

Echipa de profesioniști pe care Partidul Național Liberal – Filiala Galați o propune pentru Consiliul Local al municipiului nostru este formată din oameni cu expertiză dovedită în domeniul lor de activitate și cu experiență administrativă care reprezintă garanția unui viitor mult mai bun pentru oraș și pentru întreaga noastră comunitate.

Dr. Anamaria Hărăbor este medic primar Anestezie – Terapie intensivă și lector universitar doctor la Facultatea de Medicină și Farmacie gălățeană. A fost manager al Spitalului de Obstetrică – Ginecologie „Buna Vestire” Galați. Este liderul grupului de consilieri locali PNL, prim vicepreședinte al Biroului politic local și președinta Comisiei de Sănătate a PNL – Filiala Galați.

Alexandru Nistor este consilier juridic, specializat în Drept financiar, bancar și nebancar, proiectarea și execuția de construcții, contracte și achiziții publice. Expertiza juridică multiplă pe care o deține reprezintă argumentul forte al viitoarei sale implicări directe în comunitatea gălățeană. Este consilier local PNL în acest mandat.

Valeriu-Laurențiu Onose este expert contabil și Director executiv al filialei CECCAR Galați, calitate în care a desfășurat lucrări de expertiză contabilă, a realizat evaluări economice, planuri de redresare, studii de fezabilitate, planuri de afaceri. Este vicepreședinte al Biroului politic local și consilier local PNL:

Valentina Toniță este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din Galați și își desfășoară activitatea profesională în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Galați. Este Președinta organizației Municipale a Femeilor Liberale, calitate în care a organizat o serie de evenimente având drept scop prevenire și combaterea consumului de droguri și a altor tipuri de adicții.

Adriana Silion – consilier local PNL, este inginer navalist, licențiată a Facultății de Arhitectură navală și a celei de Inginerie din Galați și doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie mecanică și industrială a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Alexandru Șerban este Președintele Organizației Municipale a PNL Galați. A ocupat funcția de Director general al Administrației Porturilor Dunării Maritime, calitate în care a atras fonduri europene de 62 milioane euro – bani necesari modernizării infrastructurii portuare, care au ajutat semnificativ la creșterea economică a municipiului Galați și la crearea de noi locuri de muncă.

Eduard Dănuț Ciulei – consilier local PNL în actualul mandat, este absolvent al Facultății gălățene de Inginerie și Șef de departament la Compania Apă Canal Galați. Deține competențe de comunicare eficientă și de management instituțional.

Rozalia Nistor este antreprenor și cadru didactic al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, deținând o solidă experiență profesională și academică. În calitate de Ceo și fondatoare a SELIR Centrico, promovează cu succes, de 30 de ani, inovația și excelența în educație și antreprenoriat.

Vasile Lupu – consilier local PNL în acest mandat, este de profesie inginer și activează în mediul privat, ca manager de vânzări, cu experiență în comunicarea eficientă și antreprenoriatul inovativ.

Votați echipa de profesioniști ai PNL Galați! Votați pentru dezvoltarea orașului nostru și pentru bunăstarea comunității!

 

Comandat de Partidul Național Liberal, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240015

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like