EDITORIAL PAMFLET/ Bre PSD, nu sunteți sănătoși la cap…!

Distribuie articolul

Da deloc! Întrunire de partid cu alegeri de președinte de organizație în… Primărie!

Ok. Aveți primarul vostru, majoritate în Consiliul Local, dar Primăria nu-i pe persoană fizică. Mergeți taică, la Căminul Cultural, la crâșmă, în pădure după fragi și mure și ședințuiți până vi se face rău, dar nu la Primărie! Mai rămâne să organizați vreun chiolhan, o serată dansantă sau știu eu ce cenaclu literar și treaba-i otova.

Bălăbănești. Comună în nordul județului, „patronată” de la revoluție de socialiști. Până la ultimele alegeri am avut acolo un singur primar, cel mai vechi din județ, Dorin Codreanu, care, din motive de ă de proces pierdut cu ANI a fost nevoit să tragă pe tușă. Până la propria-i…mătușă!

Proces pierdut definitiv cum spuneam, iar totul i s-a tras de la niște parale încasate pe mioare.
S-a făcut schimbarea necesară, PSD a venit cu un candidat ceva mai tinerel, găsit și alintat în funcție de Viorica Sandu, cea ce răspunde, cu tot cu broșă, la socialiști, de zona respectivă.

Marius Gicu, noul primar al Bălăbăneștiului are deja aproape jumătate de mandat, vreme în care comuna a rămas la fel de tristă.
Dăunăzi, Viorica a pus în aplicare calendarul partidului și a descins în nordul Galațiului pentru a servi cu popcorn la alegerea noii conduceri.
Previzibilă din Calea Lactee. Dorin Codreanu, fostul primar, cel cu apetit la mioare, înlocuit cu Ciocanul locului.

Dar, stupizenie maximă. Ședința s-a ținut în holul Primăriei, acolo unde de regulă au loc și ședințele Consiliului Local.
Habar n-am ce-a fost în capul socialiștilor, dar de ședință politică în Primărie n-am auzit până acum.

Ok, poate Ciocanul de Bălăbănești nu s-a obișnuit cu rigoarea legilor scrise dar și de bun simț, poate încă nu s-a maturizat politic dar de la deputatul Viorica Sandu parcă aveam alte pretenții. Cum naiba nu l-a tras ușor de bârneț să-i spună individului, Tăiculiță, acilea nu mere cu ședința! Merem la intersecție, la avion…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns