EDITORIAL/ Virtutea de-a îmbătrâni urât…

Distribuie articolul

Aiuristic. Total. Atacul în cascadă legat de candidatura lui Cătălin Moroșanu pentru Consiliul Județean Galați venit dinspre PSD și delirat prin secțiunea jurnaliștilor preplătiți, prespălați sau preumblați este tipic sovietic și nu are la bază nici un praf de analiză socio-politică.

Tot pe această temă, actuala conducere a PNL Galați este luată la vizor de liberalii mai vechi care, fie vorba intre noi , pe-aici au excelat preponderent cu rezultate mediocre sau cel mult mulțumitoare. Performanță? Doar un post și jumătate mai acătării, și alea cu ajutoare externe…(Marius Stan- primar cu struțo-cămila sinistră numită USL și Victor Paul Dobre & Tania Bogdan – vicepreședinți la CJ după negocieri. Au mai fost și câteva posturi de prefect, după cum bine se știe, posturi numite și nu alese).

Sper să vă reamintiți că au fost și dezastre ale liberalilor vechi, cu candidaturi ce au scos procente sub media partidului sau înțelegeri suburbane cu dușmanul de clasă socialist.
Concret, când deschizi gura, e musai să te și conectezi la placa de bază, altfel rămâi decât un politruc sinistru.

De-a lungul timpului, mai toate partidele importante au avut candidați de prin alte locuri trimiși pe listele Galațiului, fie impuși, fie sa crească procentul pentru că erau probleme. Parcă n-am văzut accente dintr-astea de patriotism local idiot. Cum dom’le s-au terminat valorile liberale ale Galațiului și-a trebuit să vină Moartea din Carpați să ne ia locul. Păi da, bre că a rămas doar numele din voi.

Ați preferat să stați la peluză, la galerie că n-aveți ștaif de lojă, să spargeți semințe și să dați cu huooo ! Relaxant, nu?
Alții, mai preacurviți s-au legat de sigla Alianței Electorale PNL-USR-PLUS. Dacă de la socialiștii din PSD chiar n-am pretenții, că de, de unde nu-i, n-ai ce cere, la „performerii” liberali din trecut chiar nu mă așteptam la așa mojicie pe timp de campanie. Dar, poate mintea…, poate vârsta, orgoliul sau potența, cine știe…?

Au fost rezultate la referendum și europarlamentare, un țâr de răbdare și vom vedea poate și rezultate la locale.

Dar fără săpăturile voastre duplicitare la temelie, ok?


Distribuie articolul

You May Also Like