EDITORIAL/ Din lumea celor care mai cuvântă. Azi, unu’ ce-i șade bine sub căciulă…

Distribuie articolul


E din ce în ce mai limpede că pițigăielile ministrului Transporturilor, unu’ Drulă- ce-i stă bine sub căciulă – nu sunt decât artificii de imagine iar în rest, joc de glezne.


Omul ăsta e …decât o lipitoare la scandaluri, dacă e să ne amintim câteva episoade ce l-au avut pe post de ajutor de șef de nuntă.


„Câțu e un zoombie politic!”, Metrorex- cu rangă – fără rangă, interceptări aiuristice pe așa zise intervenții politice, solicitări exagerate la rectificare tocmai pentru a mai naște o gâlceavă politică, sictirul cu care i-a tratat pe canotorii olimpici, execuția bugetară precară la ministerul ce spune el că îl conduce, umilirea în instanță de către angajații aceluiași Metrorex care și-au câștigat creșterea salarială de 18%, menținerea idioată a taxei de pod de la Fetești – Vadu Oii și câte și mai câte în așa scurt timp de când se trezește cu fața la perete .


La Galați, mâna boantă a lui Drulă s-a rostogolit pe la APDM și AFDJ.


La APDM a fost direcționat un nene, absolvent de învățământ superior privat (nu-i nimic rău în asta, doar consemnam!), despre care se spune că deja n-ar prea răspunde la comenzile Consiliului de Administrație controlat, de cine credeți? De cel ce-i șade bine sub căciulă! Din așa motiv, prin ungherele APDM se șoptește că nu prea are șanse să-l prindă paltonul în funcție.


Nicolae Vizinteanu, a fost caracterizat la numirea în funcție, al naibii de neaoș de deputatul USR, Bogdan Rodeanu. (Alt pa! al politicii de la malul gârlei)

Acesta a spus că noua paradigmă a APDM ar fi un om coerent! Bun așa! O calitate nouă, necesară și suficientă pentru șefie, marcă înregistrată Drulă&USR.


Distribuie articolul

You May Also Like