EDITORIAL/ Triștilor! Băi, CCR…!

Distribuie articolul

Că ați acceptat elucubrațiile lui madame ciumafaie Weber care-și spune avocatul lu boboru, nu-i o știre pentru că nu-i așa, cunoaștem cu ce te ocupi.

Că vrei să-ți păstrezi biștarii care numai de pensie nu-s, chiar dacă nu-i moral, n-am a comenta pentru că voi oricum n-aveți nici urmă de onoare sau morală. Deci, și aici elementul surpriză, lipsește. De-a lungul timpului ați dat decizii aiuritoare, tembele, v-ați ușurat împotriva vântului și ați pus opțiunile majorității populației fix pre dosurile voastre.

Hai să vedem de ce sunteți pe cât de stupizi, pe-atât de ticăloși.

Cu smetia ce v-a articulat-o CEDO și Kovesi, ticălosul șef, Dorneanu ne-a arătat că este  posesorul statutului de laș, neavând o elementară idee despre răspunderea faptelor, în speța de față, a deciziilor. Să arunci mâța moartă in curtea președintelui după ce l-ai obligat să o demită pe Kovesi este o chestie care ne arată că nici bărbat nu e. Mai spui și nonșalant că nu CCR a fost tras de urechi, ci nu știu ce Convenție ce nu i-a dat dreptul la apărare. Bre, dar chiar ne iei de proști ? Adică, Veorica, Olguța, Codrin și Ciolacu, îs ăia citiți, sau cum?

Cu pensiile speciale, sincer n-avea nimeni așteptări, pentru că, nu-i așa, să-ți tai singur din venituri se numește masochism fiscal. Se acceptă, dar atenție, nu va rămâne așa pentru că veți fi impozitați de o să vă usture, cam vreo 80 și ceva la sută!

Idioțenia ciumafăii Weber, acceptată, chiar dacă în parte, cu sârg de mințile iluminate de opaiț ale domniilor voastre nu a făcut decăt să nască (încă) două calități de care nu poți fi chiar mândru. Să uiți ce lege ai dat în 2004 când erai șeful Camerei Deputaților și să spui că e neconstituțional ce ai emis atunci, te umple de ridicol.

Și mai e și latura responsabilă, în cazul vostru, iresponsabilă. E clar că arunci țara în haos cu o astfel de decizie. Puteai să obligi Executivul sau Asociația Pisicilor Nefericite să vină în 24 de ore cu o variantă clară care să nu dea satisfacție hoardelor de romi și să-ți pui polițiștii pe post de Popa Prostu !

Rămâne cum am stabilit –ticăloși, lași, ridicoli, iresponsabili. Alea cu omul rușilor, fost comunist, pesedist etc nu le mai amintim că le știu și zarzavagii din Calea Basarabiei. Cu altă ocazie, o să- i luam la scuturat pe toți ticăloșii ce formează organizația de tristă reputație numită CCR.


Distribuie articolul

You May Also Like