EDITORIAL/ Scop electoral ce generează iresponsabilitate

Distribuie articolul

Nu prea contează că elevii nu merg la școală, că se cam termină iar cu cârciumi&bodegi, că se trage heblu la prăvălii pe la 21 trecute fix.

Problema e la piață. Aia de se află în spațiu închis. Citesc pe rețelele de socializare tot soiul de păreri, unele coerente, altele idioate prin comparație și bineînțeles cele comandate politic.

De ce la mall se poate și la piață, nu? E cea mai adâncă ofuscare a unora ce-și poartă cu patimă titulatura de cetățeni.
N-am de treabă și las un comment așa, la întâmplare să văd cât mă pot sfâșia hoardele de cetățeni victimizați. Îi răspund unuia, la întâmplare, după ce-l întreb ușor aiurit dacă ne-am întâlnit prin viața asta.

Măi nene, piața e o chestie socială, unde se face evaziune fiscală EVER. Bun. Nu asta-i problema acum. La Piață, majoritarii ce tranzitează sunt din zona 50+. Ăștia pe lângă faptul că sunt în grupa maxima de risc n-au nicio treabă cu regulile sanitare. Nu tu mască în interior, alții mai aruncă și câte-un flit pe jos, bețivani&etnici cu toptanul în zonă și toate alea.

Că tot comparați cu mall-ul ia scuipă tu pe jos în mall, băi Paraschive! Te ia guard-ul de turul nădragilor și te pune frumușel statuie în parcare. Intri la mall cu masca în buzunar? Nu cred.
Falsitatea situației speculată politic este o mizerie tipic socialistă, acesta fiind singurul lucru la care excelează PSD și toți nătărăii ce le țin isonul.

O speculație idioată cum că azi și mâine ar fi ultimele zile când facem târguielile la piață a lansat și Pucky pe pagina sa, unde e liber să elucubreze în liniște. Declarația e absolut inconștientă pentru că a luat în brațe latura electorală și încearcă să arunce în cârca autoritâților Ministerului de Interne eventualele nemulțumiri mai mult sau mai puțin organizate.

Bre Pucky, am o veste pentru tine. Grozavă. Piețele rămân absolut deschise in spațiile exterioare. Pentru spațiile interioare, în această lună de restricții poți crea ceea ce au făcut alți omologi de-ai tăi de prin municipii ce au într-adevăr primari. De Piață volantă auzita-i? E multă muncă, nu? Mai ușor e să debitezi inepții socialiste…


Distribuie articolul

You May Also Like