EDITORIAL PAMFLET/ Socialista Laura Georgescu, iară a confundat prazul cu urzicile!

Distribuie articolul

Am scris, și nu de puține ori, despre parlamentarii gălățeni PSD ce fac cu sârg munca postacilor de partid, cu obligații.

Ordinul pe unitate la PSD este de a promova orice tâmpenie scoasă în eter de unul sau altul ce nu-și găsesc noaptea somnul.

După o vreme, ce-i drept mai lungă de tăcere, doamna „sanatoriu” Georgescu, fostă Marin, fostă… și fostă… (cum vreți voi) a dat iară cu tifla prin presa prietenă, independentă precum puii de guguștiuc.
Dincolo de inepțiile aiuritoare înșirate, ex-inspectorul școlar general pare să fi luat o halcă consistentă din suficiența și aroganța ce-i caracterizează pe socialiști. „Ministerul zice că…”!

Serios? Tot ministerul în cor sau interpretează în canon? Așa exprimări dau de gol o persoană relativă, pentru care, cum spuneam aroganta și suficiența sunt la rang de virtute.

A ieșit apoi cu un nod de vulgaritate legat de gât precum papionul lui Nica ce-i stă hâțânat într-o parte atunci când taraful cântă mai săltăreț. Atac la baionetă, cu piedica trasă, la adresa liberalilor.
Dar cum? Fix ca la grupa mare!

Din zicerile madamei…

„Asemenea sfidare la adresa gălăţenilor nu cred că a mai existat în istoria recentă! Gălăţenii ştiu foarte bine cine a iniţiat şi s-a zbătut pentru aceste proiecte şi nicidecum nu este vorba de vreun liberal. Toate proiectele mari de infrastructură despre care vorbeşte George Stângă au fost iniţiate, susţinute şi derulate de către Partidul Social Democrat, începând de la preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, până la membrii social democraţi ai guvernului din actuala sau fosta guvernare PSD”, spune tanti de la pesedeu, cum spuneam, ca la grupa mare.

Adică, noi am făcut, nu ei…! De râsul marmotelor ce încă mai învelesc ciocolata în staniol.

La aproape jumătate de mandat, doamna „sanatoriu” nu s-a deprins cu tainele minimale ale politicii, cu buna conviețuire cu alții ce-i sunt parteneri de guvernare la urma urmei, necesitatea sa primordială, asta așa din ce ne-am putut da seama, urmând a fi o doză dublă de supramax articulații, luată în regim de urgență.

De trei decenii și-un pic, socialiștii ne-au arătat că atunci când guvernează singuri, iau țara pe persoană fizică și fac numai năzdrăvănii, iar când au și parteneri, nu se înțeleg nici până-n gard cu ei.
Ce a vrut să ne spună în definitiv Laura Georgescu?
Că PSD, cu Pucky, Costică&tot neamul fac ce trebuie pentru Galați și gălățeni, iar liberalii lui Stângă își arogă merite aiurea.

Accept declarațiile politicianiste dintotdeauna, chiar dacă majoritatea sunt lipsite de conținut, unele sunt minciuni ordinare iar altele date la deruta adversarilor.
Ei, această chestie, că nu-i pot spune declarație, nu se poate emana decât cel mult în fața unei pungi de Djulescu (dintr-aia mai ieftină) ori cel mult la o doză mică de Teddy.

„Gălățenii știu foarte bine cine a inițiat, demarat și a pus umărul la greu…”, cotcodăcește spre neant socialista Georgescu.

Serios? De unde? Din postările voastre? Se vede treaba că la „sanatoriu ” se iau și lecții de țățism. Din ăla pur! Iar la PSD ar cam trebui pusă fiola, la intrare…

Aici, chiar vorbim de delirium tremens…

„Preşedintele PNL Galaţi, după ce că n-a făcut nimic pentru Galaţi, ba mai mult, chiar a pus beţe în roate, acum, când a ajuns să-şi asume munca altuia, intră deja în spectrul patologic, ceea ce se numeşte mitomanie”, a spus Laura Georgescu.

Chiar n-am a comenta, pentru că nu-i nimic de comentat. O curiozitate poate-mi e permisă: Ăștia la PSD, or avea și tărgi…?


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns