Aaaammm făcut niște parcări! Primăria Galați construiește locuri de parcare liliputane

Distribuie articolul

Fără îndoială angajații Primăriei de la Serviciul infrastructură au în cap numa’ betoane. Iar uneori din gură le curge, bineînțeles tot beton, care se revarsă alandala pe domeniul public. Pe strada Oțelarilor, de exemplu, omuleții verzi din Primărie au construit niște parcări în care nu încap mașini, probabil nici motociclete/biciclete(vezi foto). Iar dacă s-au gândit la cărucioare pentru copii, triciclete și mașini-jucării, ideea nu este bună pentru că pe strada Oțelarilor defilează aproape tot parcul auto din oraș.

De fapt nici nu contează ce încape și ce nu încape în mini parcările de pe Oțelarilor. Acestea se vor face mari și se vor lăfăi în statisticile cu care primarul Pucheanu se va prezenta în fața alegătorilor. Asta în timp ce mașinile vor sta tot pe trotuare, pe banda 1 și prin boschete.

Culmea fotografiile le-am descoperit pe pagina de FB a primarului Pucheanu, semn că edilul șef se mândrește cu isprava subalternilor. Habar nu avem cât a costat minunea și cât spațiu verde s-a risipit prin realizarea pătrățelelor de beton. În schimb ne vine să ne băgăm mașina în ea de parcare. Doar că nu încape!


Distribuie articolul

You May Also Like