EDITORIAL PAMFLET/ Lui Pucky nu-i mai place Pucky. Zice că-i Gigel Nebunu’

Distribuie articolul

Știți cum e. Gusturile nu se discută. Unii pe la Bălăceanca se adresează cu Sire, Contesă, alții sunt Mihai Viteazu, Burebista sau Constantin Mavrocordat. Care-i problema dacă primarul Galațiului își spune Gigel Nebunu’?
Se pare însă că porecla ce și-a găsit-o singur nu-i anapoda date fiind declarațiile ulterioare ce însoțesc noul botez al primarului.

Zice el, Gigel Nebunu’ că e singur pe tarla. Adică la Primărie a vrut a spune si cumva prin Consiliul Local. Acum, dacă nu știați stimabili gălățeni, oare să fi votat primar pe unul de-și zice Gigel Nebunu’ și umblă singur pe tarla? Zicerea lui de elev mediocru din primul an de liceu a vrut să pară o metaforă marca Ecosal, probabil auzită cândva printre patru tomberoane.

Acum sincer, ați câștigat tu și socialiștii tăi alegerile locale la Galați de o manieră ce nu intră în discuție dar acolo nu-i nici moșia familiei tale, nici sereleul din colț, nici vreo dugheană din Gara CFR. Ai câștigat alegerile, felicitări și dă-i drumul la treabă. Aroganța și suficiența cad greu la pancreas mai ales la o persoană aflată la început de carieră politică.

Și cum zicerea lui neaoșă nu putea veni la pachet decât cu elucubrații idioate dar si cu măsuri cel puțin halucinante, Gigel Nebunu’, alias Primarul Municipiului Galați ne povestește cum va permuta el personalul din Primărie între diverse servicii, direcții ori alte instituții aflate sub autoritatea Consiliului Local. Adică un fel de reorganizare ca la pionieri sau UTC. Bre Gigele, n-o să meargă. O să bâjbâie aștia o vreme până o să-ți dai seama că ai ajuns la mijlocul mandatului.

Și apoi, nu tot voi i-ați angajat prin concursuri dubioase, sinecuri de partid etc? Că doar n-am avut din ’89 decât primar de stânga la malul gârlei (pe Marius Stan tot voi l-ați cocoțat cu mizeria numită USL!).

Și încă ceva Gigele, cu majorarea aia de taxe la mașini, pe așa vremuri, cu oameni care-au rămas fără servicii, cu întârzieri la lefuri, cu îmbolnăviri sau decese. Băi, tu ești normal la cap? Acum? Pune mâna și ia câteva măsuri să-ți îmbunătățești colectarea, nu-i împovăra pe toți. Dacă tot ești așa arogant de ce-ai făcut-o în campania electorală pe dama de companie și n-ai spus clar: „Băi popor gălățean, de la anul vă cresc taxele de nu vă vedeți. Alegeți-mă pe mine și PSD că ați dat de dracu’! ”

Dar nu, tu ca toți aștia socialiștii, mironosiță de apă dulce. Și mai aud prin târg că vrei să mărești și tarifele la călătoriile pe Transurb, bilete&abonamente. Bun băiat. Gigel Nebunu’…vrednic este !


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns