Galați&Teleorman=LOVE

Distribuie articolul

Ca să nu aveți emoții: gălățeanul Dan Nica sprijină cu toată puterea desantul de Teleorman care ocupă poziții cheie în stat. Filiala gălățeană a PSD și Dan Nica sunt trup și suflet alături de conducătorul iubit, Liviu Dragnea. Dovada este la lumina zilei: liderul pesediștilor gălățeni a votat pentru mazilirea brăileanului Tudose și pentru susținerea Vioricăi Dăncilă, duduia de Teleorman care a băgat Pakistanul și Iranul în Uniunea Europeană.
Am făcut precizarea ca să nu ne încurcăm mai târziu în termeni precum reformă, leadership, modernizare și justiție. De fapt, de justiție vom mai auzi vorbindu-se în următoarea perioadă. Pe lângă originea nobilă teleormăneană, doamna Viorica susținută de Dan Nica a mai îndeplinit un criteriu important pentru a fi propusă în fruntea Guvernului: „s-a jurat” în fața colegilor că va susține pachetul de legi ale justiției plimbat prin Parlamentul României de aleșii PSD și ALDE.
Cu asta trebuia să începem. Nici nu mai contează că doamna este europarlamentar, președinte al organizației de femei și foarte bogată, ca orice social democrat care se respectă.Viorica Dăncila le-a garantat pesediștilor adunați în Comitetul Executiv Național că Guvernul își va asuma proiectele care au scos în stradă sute de mii de români.
Practic, Viorica le-a spus pesediștilor că o să fie bine în justiție. Bine pentru ei. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like