EDITORIAL PAMFLET/ Candidatul unic, Dan Nica reales la șefia socialiștilor!

Distribuie articolul

Deosebit de încântătoare Conferința Județeană a PSD Galați. Gingașă, pe alocuri.

Cu suspans maxim pentru greierii ce se vor coace în seara asta la protocolul prilejuit de re-re-re-realegerea ayatollah-ului suprem.
Habar n-aveau mușterii socialiști și enoriașii ailalți de pe lângă gârlă că tinerelul Nica, ala de-l săpa cu hârlețul pe dos, pe vremuri, pe Ilie Plătică Vidovici, va fi reales ca purtător demn de opinci, prim balerin la „Floarea din Grădină”.

Acum că trăscăul i-a mai netezit trăsăturile chipeșe, e în firea lucrurilor după atâtea pupături de inele, ba lui Iliescu, ba pe la sinucigașul de la Cornu de ne trimitea să-i numărăm ouăle, ba pe la „Mihaela, dragostea mea!” și apoi la flaușatul de Teleorman și venind în zilele noastre, la Ciolacul Buzăului. Toți au fost, numai Dan Nica a rămas să șteargă farurile eternității.

La socialiști nu e ca pe la alții cu „Echipa câștigătoare”, „Echipa distrugătoare” sau alte alintări dintr-astea non-pragmatice. E echipa scoasă la dictare. Punct.

Cine sunt aleșii ce-l vor putea privi pe „El lider maximo” doar din profil?

Unu’ Costică de la CJ, pe post de prim-vice preș, ajutat de alți vice preșuri cum ar fi Florinel Spătărescu, Ionuț „Pucky” Betonescu, „sanatoriul” Humelnicu. „derutatul” Gâdei, profa Georgeasca, madame Cucu, tanti Zamfira ot Șendreni, Mitică ”Ciasuri” Mărgărit, „dom’ doftor” Nechita, și niscai primari: Răsmeriță, Filotescu& Ciocănescu.

Acum că s-a terminat suspansul iar treaba-i bună, să curgă șpritzul in pocale, să se rotească berbecuțul în sens invers acelor de ceasornic, iar dieta cucoanelor să se ducă naibii chiar și pentru o seară.

Vorba aia, de luni la treabă! Până atunci, se intră pe refacere.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns