Doi tineri au murit într-un grav accident de circulație din nordul județului Galați. Poliția nu știe cine a condus mașina care s-a lovit de un pod

Distribuie articolul

Accidentul s-a petrecut duminică dimineață în comuna Ciureștii Noi, aproape de granița cu județul Vaslui. O mașină care circula cu viteză a intrat într-un cap de pod. În urma impactului violent, trei persoane care se aflau în interior au fost aruncate prin plafonul de plastic al mașinii decapotabile. Tinerii de 17 și 19 ani au murit la puțin timp după accident. Cel de al treilea a fost preluat de o salvare și transportat la spitalul din Bârlad. Starea lui este gravă: bărbatul de 20 de ani se află în comă.
Poliția încearcă să afle cine a condus mașina. Ancheta este îngreunată de faptul că la sosirea polițiștilor, trupurile erau aruncate lângă resturile autoturismului. Oamenii legii au stabilit că nici unul dintre tinerii care se aflau în mașină nu are permis de conducere.

„Cercetările nu s-au încheiat, victimele erau scoase, nu mai erau pe scaune, polițiștii i-au găsit lângă mașină, probabil au zburat prin plafonul de plastic al mașinii decapotabile. Tinerii aveau 17, 19 și 20 de ani, nici unul dintre ei nu deține permis de conducere. Poliția face cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, cine a condus mașina”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Crina Dragu.

În acest caz polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns