EDITORIAL PAMFLET/ Aberațiile Durbacului fără de partid

Distribuie articolul

N-am înțeles vreodată, doctrinar vorbind, cum e cu aștia de-și spun social-liberali. Păi, bre nene, ori cal, ori măgar! Puțintel sociali și mai mult liberali sau invers ca să fie ghiveciul gustos?

O așa hidoșenie o putea (ne) gândi doar Voiculescu în național și Durbacă, la Galați.

Fost comunist de excepție, director de întreprindere, primar, președinte de CJ, perlamentar-încă un țâr-, benzinar șef și coțcar la fel de șef al urbei, Durbi-San, mai vrea o dată. În politică, bineînțeles!

Dar, cum vrea? Cu păcăleli megalomanice, cu prosteală la sufertaș, zdrăngănit de alarme false ca la Unitatea Militară de lângă Mănăstirea vâlceană Pătrunsa!

Durbi San anunță recent că din cei 2500 de membri care i-a avut ProRomânia, în urma divorțului de conjunctură, 2000l-ar fi urmat în noua mansardă a pușcăriașului Voiculescu ,Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Traseistul politic de profesie și fără de doctrină a lansat și câteva cifre de te bântuie ciuma bubonică dincolo de vacanță. 32 de zone din 51 s-au alăturat lui (ete, na!) iar 14 organizații din județ i-au năpădit dormitorul.

Omul nu numai că a luat-o convingător la plivit toporași dar se vede treaba că la el afecțiunile cerebrale nu sunt trecătoare.

Dar cum stă treaba. Acum, pe bune! Omul a plecat cu o secretară și-un băiat (ăsta ar putea fi titlu de film!) plus o… Streașină de pe la Oancea, acolo unde e un fief clar al liberalilor de ani buni. Se bazează fix pe notorietatea lui, și nu spune nimeni că n-o are. Dar asta nu înseamnă voturi! Și Râmaru avea notorietate. Carlos Șacalul, la fel! Și? Ajunge? La mintea lui, poate! Să te lauzi că ai traficat  2000 de membri, pe care zici tu că îi ai în buzunar, e ușor patologic iar ramoleala nu-i de două feluri. Oamenii ăștia, 2000, de care face vorbire Durbacul, sunt acasă la ei și vor vedea în câteva luni cu cine vor vota!

Până atunci, dacă va mai reuși să ciupească ceva membri, individul va avea… decât o struțo-cămilă socială și liberală de 1-2%.

Cu tolbe, batice și toiaguri la purtător…


Distribuie articolul

You May Also Like