Fără bodegi, păcănele, piese de teatru și concerte!

Distribuie articolul

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați a hotărât astăzi sistarea activităților comerciale a restaurantelor, cafenelelor și a sălilor de jocuri, precum și interzicerea manifestărilor publice de orice fel până pe 12 octombrie.

Aceste măsuri se referă, atât la municipiul reședință de județ, cât și în localitățile unde rata de infectare cu coronavirus depășește 1,5 cazuri la mia de locuitori.

Noi măsuri anti-coronavirus în Galați

Grupul de Suport Tehnico-Științific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase Galați a arătat că aceste măsuri vor fi luate în spațiile închise din municipiul Galați și din comunele Cuca, Șendreni și Vânători.

Totuși, în acest interval va fi permisă prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

Teatrele, cinematografele și sălile de spectacole din municipiul Galați vor fi închise în perioada menționată. De asemenea, nu vor fi organizate concerte, spectacole, festivaluri sau alte evenimente culturale desfășurate în aer liber.

Nici sălile de jocuri din municipiul Galați și din comunele Cuca, Șendreni și Vânători nu vor fi deschise până pe 12 octombrie, inclusiv.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns