EDITORIAL/ Băi PSD, te lauzi cu siguranța accesului la sănătate! Pe dracu’!

Distribuie articolul

Spitalul de Urgență aflat sub autoritatea Consiliului Județean, adică mai exact sub ifosele lui Costică mincinosu’, și manageriat de oameni puși pe funcții de PSD, are o căruță de probleme care mai de care mai lipsite de sens și rezolvabile deopotrivă. Acum, că și înainte de criza pandemică, siguranța în unitatea sanitară respectivă era la fel de aiuristică, e drept. Problema e că în această perioadă critică, când ai un management idiot, când mulți spun că acolo trebuie schimbat ceva – și nu varul de pe pereți- iar tu, Costică, dormi in papuci și iți comanzi articole publicitare prin presă că ai făcut și-ai dres, ce-ai vrea să meargă decât covidul la cote cât mai consistente. Iar apoi, același Costică mincinosu’, să spună că ăilalți sunt de vină, că problema îi depășește pe guvernanți. Farseori dintr-ăștia măritați pe la Tg. Bujor sunt pe toate gârlele județului. De la Gefu până la Chineja.

Băi Costică și băi PSD, avem zeci pe pacienți, oameni care vă plătesc taxe ca să vă luați voi parandărăturile la PSD, iar bătaia voastră de joc cu care îi tratați e maximă.

„La Spitalul Judeţean Galaţi sunt 32 de pacienţi confirmaţi COVID-19 care aşteaptă sa fie transferaţi la spitalele suport. Dintre aceştia, 12 sunt internaţi în secţia tampon, iar 20 sunt cantonaţi în containerele special amenajate din cadrul secţiei UPU-SMURD. O parte dintre pacienţi așteaptă de vineri confirmarea de a fi transferaţi. În acest sens, pentru fiecare pacient s-a luat legătura cu CNCI şi aşteptăm deciziile de transfer. În ultimele trei zile, la UPU s-au confirmat 113 cazuri de COVID-19“, a precizat dr. Ionuţ Băneşanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

16 pacienți infectați sunt în prezent internați la ATI. Pentru ceilalți, șanse minore. Dar puteți întreba de unu’ Costică, poate are vreo variantă. Îl găsiți la cejeu sau pesedeu…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns