Alocări bugetare, la Galați. 22 de biserici și o singură școală vor primi bani de la bugetul local

Distribuie articolul

Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste alegerile viitoare. Cam așa arată ordinea de zi a viitoarei ședințe a Consiliului Local Galați.

Aproape jumătate din proiectele supuse aprobării reprezintă alocări bugetare pentru bisericile din orașul Galați. Pe lista cu 59 de puncte apare o singură investiție pentru o școală. Nimic despre sănătate, unități medicale, aparatură de specialitate. Să dea Domnul să fim înțelepți și sănătoși!

Loviți de blestemul alegerilor, politicienii din Galați au decis că este bine să se dea bine pe lângă Cel de Sus. Sus la Arhiepiscopie, pentru că IPS Casian este păstorul turmelor de gălățeni cu drept de vot și șeful preoților din bisericile la care se adună cetățenii, cu sau fără drept de vot.

Ca urmare, pe ordinea de zi a ședinței CL de joi, 20 iunie, se vor afla 22 de proiecte de hotărâre care vizează alocarea de bani pentru reparații, extinderi, construiri de clădiri pentru 22 de biserci din Galați. Să fie primit!

Joi, majoritatea ortodoxă din Consiliul Local va dovedi încă o dată că este un model de toleranță religioasă și electorală deoarece va aloca bani și bisericilor reformate, romano-catolice, evanghelice și penticostale. Bineînțeles, semnificația gestului este că noi, toți, trăim și votăm sub același cer.

Conform informațiilor furnizate de Primăria Galați, pe lista cu investiții propuse se află Parohia „Sfântul Vasile”, Parohia „Sfinții Împărați”, Biserica „Întâmpinarea Domnului”, Biserica „Pogorârea Sfântului Duh”, Biserica Militară „Sfântul Dimitrie cel Nou”, Biserica „Sfântul Haralambie”, Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, Biserica „Sfânta Ana”, Biserica „Sfântul Nectarie” din Barboși, Biserica „Sfântul Atanasie Patelarie”, Biserica „Sfântul Antonie cel Mare”, Biserica „Sfinții Mina, Victor și Vichentie”, Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul”, Biserica „Sfinții Martiri Brâncoveni”, Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, Biserica „Sfinții Gherman și Casian”, Biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, Biserica „Sfântul Pantelimon”, Biserica Romano-catolică, Biserica Evanghelică Creștină, Biserica Penticostală „Emanuel” și Biserica Reformată.

Tot pe lista cu proiecte supuse dezbaterii Consiliului Local se află și punctul „Reabilitare și Modernizare Școala Gimnazială Stefan cel Mare-Galați. Hai că se poate!


Distribuie articolul

You May Also Like