„E ceva putred în Danemarca!”, și ceva șubred la PNL…

Distribuie articolul

 

 

Permutări peste permutări pentru finalul anului pe la partidele politice ce parcă și-au pierdut busola. Fiecare, parcă ar trece peste orgolii și ar dori să înregimenteze la chintal.

Evident, mișcările de trupe care mai nefericite, care de-ți vine să-ți iei tălpășița mintenaș să nu te prindă taifunul din urmă, dar peste toate rămâne prețul pus pe cantitate și nu pe calitate.

În aceste condiții, și pentru anul super-electoral ce va urma, ne vom potcovi iară cu neni, tăntici, șefi de păcănele, sportivi fără repere sau țiitori de parandărături.

Buluceala naibii de pe partea dreaptă a eșichierului politic ne arată evident o intrare în vrie a „galbinilor”, cotați în prezent la un procent cam de furou, sau mă rog, un neglije mai transparent.

După ce USR, PMP și Forța Dreptei a anunțat o viitoare colaborare, liberalii au intrat în vrie și au demarat cooptările. Fie ele, bune sau proaste, cooptări să fie. Au reușit să transfere primarul de Alba Iulia de la USR, la Buzău l-a instalat pe unu’ Mocanu, fiu de parlamentar, și el la rândul lui fost deputat, un traseist fără noimă pe la PSD, UNPR, ALDE ori PMP.

Și, ca să fie treaba cât de cât atârnată, fostul prefect de Galați, Gabriel Avrămescu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Buzău, urmând a se integra, după cum declară, în altă organizație, posibil, chiar la Galați.

Avrămescu, un tip cu expertiză la Prefectură are și câteva gafe la activ, de ordin politic, la fel ca și colegul său George „Georgică” Stângă în sensul că a dat un șut în fund celor ce l-au promovat. Și Avrămescu, și Stângă, ba cu Orban, ba cu Câțu, ba cu Ciucă…fix ca la tarabă!

E la liber să ai ce opțiune dorești numai că partidul, de regulă nu e pe persoană fizică, iar președintele nu poate fi vătaf pe feudă.

Bun. Acum nu cred că de la centru, liberalii au mari așteptări de la organizațiile de Buzău sau Galați, pentru că aici, mai tot timpul, s-a mers pe burtă.

Ideea după care se ghidează liberalii locali este una singură. Să ne vadă lumea că existăm și noi, să vadă cei de la Centru că suntem activi și cam atât. Nu contează că prostiile se țin scai de ei, nici că se autopromovează pe rețelele de socializare făcând…poze cu maimuța, sau mă rog, ca maimuța!

Important e să fie prezenți. Fix ca la autobază!


Distribuie articolul

You May Also Like