Politicienii care ne fac de râs: un deputat din Galați nu a fost de acord cu abrogarea recursului compensatoriu

Distribuie articolul

Cinci parlamentari, doi de la PSD, doi de la UDMR și un independent, s-au abținut în momentul în care a fost aprobat proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu. 272 de deputați au votat pentru abrogarea legii care a scos în stradă mii de infractori periculoși.

Electoratul are dreptul să știe cine sunt aleșii care au spus pas în momentul votului. Pentru că așa-i în democrație: unii fac ce le trece prin cap în Parlament, alții votează cum pot la alegerile parlamentare. Pe listă se află Marton Aprad (UDMR), Kulcsár-Terza József-György (UDMR), Remus Borza (Independent), Florin Iordache (PSD) și Nicolae Bacalbașa (PSD).

Așadar pe listă avem minorități, un independent (Remus Borza, fost pesedist), un campion al luptei cu justiția (Florin „altă întrebare” Iordache) și un lider al porcăriilor cu conotații sexuale și rasiale (Nicolae Bacalbașa). Să-i țineți minte când mergeți la secția de votare!

Legea recursului compensatoriu a stârnit numeroase controverse după ce numeroși infractori au provocat un val de infracțiuni, multe violente. În vară, un proiect de abrogare inițiat de PNL a fost respins de senatori, dar între timp reprezentanții PSD s-au răzgândit. În acest caz, Camera Deputaților este for decizional.


Distribuie articolul

You May Also Like