Dușul public, noul brand al Galațiului

Distribuie articolul

De când s-a oprit apa caldă în tot orașul, mii de gălățeni au luat calea Băii Publice. Cu prosopul și săpunul în traistă, oamenii fac duș sau baie în deplasare. Mărturie stau evidențele Băii Publice din Galați, care din mai, de când nu mai este apă caldă în oraș, și până acum au înregistrat aproape 3.000 de clienți. Majoritatea covârșitoare, peste 90%, fac duș, iar restul baie, saună, masaj sau relaxare în bazin.

”Spre exemplu, în luna iunie, au fost 715 clienți la dușuri și 55 la baie în cadă, iar în luna iulie, au fost 710 persoane care au făcut duș și 19 care au făcut baie în cadă”, ne-a informat Primăria Galați.

În luna august, numărul celor care au folosit serviciile Băii Publice a fost ceva mai mic, în jur de 500 de persoane. Recordul s-a înregistrat în mai, prima lună fără apă caldă în Galați, când 860 de persoane au făcut duș la Baia Publică. Calculele arată că gălățenii care au ales să facă duș la comun au băgat în buzunarul municipalității circa 16.500 de lei. Un duș la Baia Publică a orașului costă 5 lei, iar o baie în cadă, 8 lei. Baia Publică este deschisă de marți până duminică, între orele 8.00 și 20.00. Lunea este închis pentru igienizare.


Distribuie articolul

You May Also Like