Drogat la volan

Distribuie articolul

Un șofer din Tulcea este cercetat penal de Poliția din Galați pentru conducere sub influența substanțelor interzise. El a fost prins în timp ce conducea mașina personală, după ce consumase marijuana.

„La data de 01 octombrie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Galați au oprit în trafic, pe strada Cezar, din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 24 de ani, din județul Tulcea. Pe bancheta din spate a autoturismului, într-o cutie metalică de tutun, polițiștii au găsit o substanță vegetală uscată și mărunțită, de culoare verde, despre care conducătorul auto a declarat că este marijuana și o deține pentru consum propriu”, precizează IPJ Galați.

Șoferul a fost condus la spital, unde a fost testat în vederea determinării prezenței substanțelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv. Substanța vegetală uscată a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și posesie de substanțe interzise.


Distribuie articolul

You May Also Like