Dragnea merge luni la DNA!

Distribuie articolul

Liderul PSD Liviu Dragnea a confirmat, duminică, informaţiile potrivit cărora a fost chemat la DNA, el menţionând că va merge în cursul zilei de luni, fără a preciza despre ce dosar este vorba.

Nu este nicio surpriză. Am spus de la început că tot acel circ nu ar avea rost dacă eu nu aş fi chemat acolo. O să merg, sigur”, a spus Dragnea.

Întrebat despre ce dosar este vorba, Dragnea a replicat: „Ei, ce contează? Ca să fiu acolo”.

Întrebat în ce calitate a fost chemat, Dragnea a răspuns în aceeaşi notă ironică: „La mine cred că se trece în faza a doua, nu ne jucăm”.

Totodată, chestionat despre posibilitatea începerea urmăririi penale, liderul PSD a răspuns: „S-ar putea să fie cam mult”.

Mâine este un fel de ziua Z, dar nu pentru Liviu Dragnea. Treburile cu Tel Drum se tot discută de atâția ani. În presă s-a scris de mult timp despre aceste afaceri în care au fost angrenați nu doar baroni PSD. Audierea va avea niște consecințe acute. Mâine vom avea cunoștință publică a unor fapte, sume, trasee financiare, posibilități de a folosi instituțiile de la nivel central sau județean în folosul propriu al apropiaților, al familiei etc. Acest lucru nu mai poat fi tratat doar printr-o victimizare. Vor trebui să se discute și situațiile acelea… vom afla despre mulți bani, multe acte și influențe”, a subliniat Cozmin Gușă, consultant politic.

Acesta atrage atenția că ceea ce vom afla după audierile DNA va declanța un război accelerat din partea lui Dragnea și Tăriceanu și a unora din partid care sunt în această tabără.

Prima țintă a lui Dragnea și a alor săi va fi presa, mass-media independentă care-i încurcă foarte rău. La noi, la TV și pe site se vorbește liber, lumea se exprimă pro- și contra-. Trebuie prezentat un balaur, care nu știm cine e, care vrea să se răzbune pe Dragnea și ai săi. Populația este dependentă de un anumit fel de dezbatere, este îndobitocită din punct de vedere politic”, a evidențiat Cozmin Gușă, citat de realitatea.net.


Distribuie articolul

You May Also Like