VIDEO: Noapte cu peripeții pentru polițiștii din Cuza Vodă. Mașina de serviciu a luat foc și era să incendieze Postul de Poliție

Distribuie articolul

A fost o noapte cu peripeții pentru polițiștii din comuna gălățeană Cuza Vodă. După ora 3.00, mașina Postului comunal de Poliție a luat foc. Autoturismul era parcat chiar în fața sediului Poliției din localitate iar flăcările riscau să ajungă la clădirea în care se află birourile polițiștilor. Pompierii chemați prin numărul unic de urgență 112 au sosit la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă. Este vorba despre salvatorii de la Garda de Pompieri Pechea care au reușit să stingă focul.

Pompierii au stabilit că nu a fost vorba despre o mână criminală ci de un scurtcircuit. În timpul incendiului a ars partea din față a mașinii, inclusiv motorul, cauciucurile și bordul.

„În jurul orei 3.00 mașina postului de Poliție Cuza Vodă din județul Galați a luat foc. Au intervenit pompierii de la Garda Pechea. Mașina a ars în proporție de 45 la sută. Cauza probabilă este un scurtcircuit. Au ars bordul și compartimentul motor. Mașina cu număr MAI era parcată în fața sediului de Poliție din Cuza Vodă”, a declarat, Cătălin Sion, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Conform legii, polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.

„O persoană a sesizat Poliția, i-a anunțat pe polițiști că a izbucnit un incendiu la compartimentul motor al mașinii lor. Autospeciala este distrusă în proporție de 40%. Din primele cercetări cauza incendiului este un scurcircuit electric. S-a întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă”, a spus Gabriela Costin, purtătorul  de cuvânt al IPJ Galați.

Mașina de Poliție a fost ridicată de la fața locului iar polițiștii din Cuza Vodă vor primi un alt autoturism.

VEZI VIDEO AICI

Distribuie articolul

You May Also Like