Dispreț total: membrii PSD sunt cetățeni de rang superior în comparație cu fraierii de contribuabili

Distribuie articolul

Spunea primarul orașului Galați că, în 2019, poate îi va veni rândul să participe la petrecerea de sfârșit de an și jurnalistului care l-a întrebat despre lista cu invitați de la Balul Centenarului. O zicea ironic, în timp ce ocolea cu grijă întrebarea legată de lipsa de pe lista cu invitați a veteranilor de război. Presat de jurnaliști, edilul șef a spus că locurile erau limitate, ceea ce ne-a atras (din nou) atenția asupra participanților la paranghelia privată cu bani publici din holul Universității Dunărea de Jos.

De ce a fost invitată familia Pâslaru (Florin Pâslaru, soția și fiul) la o sindrofie pe bani publici? Pentru că sunt cetățeni, a spus primarul. Nu știm ce au făcut acești cetățeni pentru oraș, dar cunoaștem mulți alți cetățeni care meritau să se afle în sală: profesorii care au școlit jde mii de odrasle, inclusiv copiii pesediștilor, șoferii de autobuz care îi cară pe fraierii de contribuabili la secțiile de votare, polițiștii care îi păzesc pe politicieni la petreceri private pe bani publici, întreprinzători privați care își plătesc taxele la bugetul local ca să aibă băieții bani de spart pe borduri și fripturi…

Astea-s personalitațile Galațiului, în viziunea PSD: niște fripturiști ajunși pe pile în funcții importante care au băgat în ei la un bal plătit de Ministerul Culturii. Nu au încăput în sală foștii primari ai orașului, sportivii renumiți, veteranii de război, pensionarii care plătesc taxele și impozitele locale în prima zi a anului, elevii care câștigă medalii internaționale… Poate anul viitor!

În rest, este can-can, ca să-l cităm pe primar. Banii publici, posibilele parandărături, tupeul organizatorilor, toate sunt can-can-uri.


Distribuie articolul

You May Also Like