Dispariția din Port, în vizorul parchetului 

Distribuie articolul

A fost deschis dosar penal în cazul muncitorului dispărut aseară, de pe o macara plutitoare ancorată în Port Bazinul Nou Galați. Parchetul face cercetări în rem pentru ucidere din culpă. Cazul este anchetat de polițiștii de la Transporturi Navale.

”Colegii bărbatului dispărut au sunat la 112 . La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de la ISU, Poliția Transporturi și Poliția de Frontieră. Bărbatu nu a fost găsit, însă au fost descoperite mai multe bunuri aparținând acestuia. Din primele cercetări rezultă că bărbatul care lucra pe o macara plutitoare a ieșit pe punte, după pauza de masă, să arunce niște resturi și nu s-a mai întors”, a precizat Ionuț Gagu de la Poliția Transporturi Navale Galați.

Cazul este monitorizat și de Inspectoratul Teritorial de Muncă, fiind luat în calcul un posibil accident de muncă. Alarma s-a dat duminică seară, după lăsarea întunericului. La 112, colegii bărbatului au semnalat dispariția acestuia. După pauza de masă, muncitorii de pe o macara plutitoare ancorată în dreptul Danei 46 din Port Bazinul Nou au observat pe punte salopeta colegului lor și au alertat autoritățile. La locul dispariției a fost trimisă o șalupă de patrulare a Poliției de Frontieră din Galați și o ambulanță SMURD. Căutările nocturne au fost zadarnice. Nici astăzi, pe lumină, echipele de căutare nu au avut mai mult succes. Muncitorul dispărut este de negăsit. Se presupune că ar fi căzut în Dunăre, însă sunt luate în calcul și alte ipoteze.


Distribuie articolul

You May Also Like