Direcția de neSănătate Publică Galați a „pierdut” 13 cetățeni care au venit din China bântuită de coronavirus

Distribuie articolul

Să ne ferească Cel de Sus de vreun pui de coronavirus prin Covurlui. În El este speranța, nu în autorități. Naiba o să ne ia dacă ajunge pe aici, chiar dacă autoritățile din domeniul medical susțin că sunt pregătite. Pregătite pe dracu, la noi nici măcar comunicarea nu funcționează.

Chinezii ăia comuniști comunică permanent cum stă treaba cu virusul cu nume complicat. În fiecare zi sunt prezentate rapoarte despre numărul de îmbolnăviri/decese care ajung tocmai până în fundul lumii, la Galați. La noi, însă, autoritățile nu sunt în stare să anunțe câți gălățeni avem în țara bântuită de virus și, mai grav, câți concetățeni s-au întors recent de acolo.

Joi, 6 februarie, am aflat că 13 cetățeni, chinezi și români, au venit pe 29 ianuarie din China. Timp de 8 zile, Direcția de Sănătate Publică nu a considerat că este important să dezvăluie comunității marea veste: cetățenii noștri sunt sănătoși și au fost puși în carantină, ca măsură de precauție. În schimb au creat panică, dând naștere speculațiilor și scenariilor apocaliptice.

Zilele trecute, șapte brăileni și tulceni s-au întors din China. Direcțiile de Sănătate Publică și-au făcut treaba și au informat populația despre situația creată. La Galați, au venit 13 și Direcția de Sănătate Publică nu a spus nimic. Ăștia sunt sănătoși la cap?


Distribuie articolul

You May Also Like