EDITORIAL PAMFLET/ Pucky, da de ce nu l-ai luat și pe Costică pe cadru?

Distribuie articolul

Acum cinci ani, prin aprilie, fostul primar Marius Stan și președintele Consiliului Județean Nicolae Bacalbașa se dădeau cu tărăbuța pe Faleza Inferioară pentru a le arăta enoriașilor locului că sunt verzi și un țâr copii. Erau alte vremuri, lumea trăia în normalitate, iar clipul video și imaginile au făcut deliciul mass-mediei locale și centrale. Astăzi situația este mult mai încordată, oamenii sunt temători pentru sănătatea lor iar starea de spirit este destul de confuză.

Primarul Galațiului a încercat și el zilele trecute să se dea cu o trotinetă prin zona „Spicul”, însă fără spectatorii lui Stan și Bacalbașa. Acum chestia asta cu trotinetele electrice nu-i o chestie rea pentru că în municipii desprinse din alt film cum ar fi Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara sau Oradea ele sunt utilizate de ani buni. Poate momentul nu e unul tocmai potrivit dar se poate trece și peste acest fapt.

Ce n-am înțeles ar fi de ce nu l-a luat și pe Costică de la CJ pe cadru măcar dacă e așa zgârcit și nu i-a oferit și lui o jucărie dintr-asta verde.

Poate era mai nimerit să îmbrace frumușel vreo 20 de tineri care să facă un tur al Galațiului, să promoveze businessul respectiv, Primăria și ce-or mai dori ei. Dar, nu-i așa, să urci prima coțofană păreroloagă a urbei pe trotinetă în pandemie e o chestie ce numai socialiștii o puteau pune în practică.


Distribuie articolul

You May Also Like