Direcția 5, Matteo și Alex Velea, printre artiștii care vor cânta în următoarele trei zile pe platoul de la Sala Sporturilor

Distribuie articolul

Urmează trei zile de distracție pe platoul din fața Sălii Sporturilor din Galați. O companie privată împreună cu Primăria Galați a pregătit un eveniment intitulat „România în sărbătoare – totul despre tradiții, obiceiuri, ansambluri, muzică și dansuri”. Pe esplanadă vor fi o scenă pentru concerte, terase cu mâncare tradițională și un mini parc de distracții.

„Primăria municipiului Galați sprijină organizarea evenimentului România în sărbătoare – totul despre tradiții, obiceiuri, ansambluri, muzică și dansuri. Evenimentul are loc pe Platoul de la Sala Sporturilor în perioada 27 aprilie 2018 (ora: 16.00) – 29 aprilie 2018 și este organizat de compania S.C. Creativ Era S.R.L”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Paranghelia va începe în fiecare zi (vineri, sâmbătă și duminică) la ora 16.00, cu o serie de întreceri între tradiții și obiceiuri, cu participarea reprezentanților tuturor regiunilor geografice din România. Apoi, de la 19.00 până la 23.00 vor fi recitaluri ale artiștilor. Lista anunțată de organizatori propune următoarele nume: Direcția 5, Matteo, Alex Velea, Andreea Antonescu, Keo, Nick N&D, Radu Andrei Tudor, Minodora, Radu Ilie, Săndel și Aurora Matei, Daciana și Suzana,

În jurul scenei, vor fi terase cu mâncare cu specific românesc, standuri cu suveniruri și produse tradiționale și un parc de distracție. Intrarea este liberă.


Distribuie articolul

You May Also Like