Dilema zilei vine de la Prefectura Galați. Gurile rele vorbesc despre o demisie din conducerea instituției

Distribuie articolul

Se zvonește prin târg că administrația locală a suferit o lovitură majoră. Subprefectul județului Galați ar fi demisionat din funcție după ce ALDE s-a retras de la guvernare. Lipsa aparentă de logică a situației este provocată tot de politicieni: deși funcția este rezervată profesioniștilor, în fruntea Prefecturii ajung frecvent politruci vopsiți în funcționari publici.

Ca să nu fie confuzie, vă spunem că Dorin Otrocol este prefect al județului Galați, iar Mihai Manoliu ocupă funcția de subprefect al aceluiași județ. Otrocol este „profesionistul” pesedist, așa că nu-și dă demisia și o să mai apuce niște protocoale la Prefectură. Manoliu este subalternul ideal care în ultimii ani a lins mâna stăpânului de la ALDE (Cristian Dima), ceea ce ar justifica demisia.

Confirmare oficală încă nu avem, așa că vă lăsăm să vă perpeliți: va pierde județul un om de valoare sau va continua să se dezvolte galopant sub comanda echipei Otrocol-Manoliu? Iar dacă nu-și dă demisia, îl dă afară Viorica premierul…


Distribuie articolul

You May Also Like