VIDEO Dezvăluirile unui avocat din Tecuci: „Serviciile au pus mâna pe țară și controlează tot”

Distribuie articolul

„Cei competenți nu mai vor să se implice în politică. … După Revoluție, Serviciile au pus mâna pe țară și controlează tot. Serviciile au pus mâna și pe Politică pentru că au avut informația. Ar trebui înființate doar partide locale, aceasta este soluția”, sunt afirmațiile incendiare ale unui avocat din Tecuci, făcute la un post de televiziune.

Bogdan Frâncu, prezent în studioul unei televiziuni din Constanța, oferă o alternativă la actuala clasa politică:

„Ar trebui înființate doar partide locale, care să nu aibă structuri ierarhice la nivel central, pentru că acolo sunt acaparate de diferite personaje care au tot timpul interese. Orice tânăr care intră în politică, este transformat, nu ai cum să lupți, ești terminat”. În opinia avocatului, actualii lideri politici nu permit tinerilor capabili să se afirme pe plan politic.

O a doua alternativă pentru actuala situație a României, este candidatul independent.

„Trendul la alegerile trecute au fost pe independent. Dar independentul nu are putere, nu are lista de consilieri. Dar dacă și-ar face un partid, Partidul Orașului X, acel partid și-ar putea structura un program electoral, fără să fie influențat sau să i se impună de sus….„pune-l pe listă și pe Vasile cu patru clase”, „fă contractul cu ăla”. Orice are interes să se pună bine cu cineva care are voturi și care are sprijinul comunității (n.r. făcând referire la Consiliile județene). Mâine pun un banner mare: „Această stradă nu s-a asfaltat datorită președintelui Consiliului județului. Și-i pun și poza!”, mai spune avocatul Bogdan Frâncu.

VEZI AICI EMISIUNEA TELEVIZIUNII DIN CONSTANȚA:

 


Distribuie articolul

You May Also Like