Fantezia salvează economia: autoritățile promit că zona Galați-Brăila va fi o rețea de drumuri moderne

Distribuie articolul


Se face, din nou, licitație pentru drumul expres Galați-Brăila. Zilele trecute, Compania Națională de Drumuri a anunțat pe sistemul electronic de achiziții publice că așteaptă oferte pentru șoseaua modernă care va lega cele două orașe de pe malul Dunării.

Pentru visătorii de la Dunărea de Jos, nu este singura veste bună pentru că discuții sunt și despre alte proiecte de infrastructură.


Compania Națională de Drumuri are imaginație. Angajații companiei naționale au făcut demersurile pentru reluarea licitației care a fost suspendată la finalul anului trecut deoarece mai multe companii interesate au solicitat clarificări privind realizarea lucrării. Ofertele sunt așteptate până vineri, inclusiv.


Investiția depășește suma de 100.000 de milioane de euro, iar șoseaua va fi conectată la viitoarele drumuri moderne din zonă, promise de autoritățile de la București. Pe lista de promisiuni sunt centura mare a orașului Galați și drumul expres Brăila-Buzău, care vor fi conectate la autostrada Moldovei și la șoseaua modernă Galați-Focșani.


Distribuie articolul

You May Also Like