De luni, achitarea taxelor si impozitelor cu bonificații

Distribuie articolul

Municipalitatea anunță că de luni, 11 ianuarie, activitatea de relații cu publicul la Direcția Impozite și Taxe va fi reluată.
Programul celor patru sedii va fi următorul:
Centrul din strada Basarabiei nr. 55, bloc A16, parter

Va fi deschis publicului de luni până joi în intervalul orar 8,30 – 15,30, iar vineri între 8,30 – 12,30.

Centrul din strada Domnească nr. 13, bloc L, parter

Cel mai „vizitat” centru de încasare din municipiu va avea următorul program: luni, marți, joi, vineri între 8,30-16,30, iar miercuri de la 8,30 la 18,30.

Centrul din strada Henri Coandă, bloc J5, parter

Fa funcționa în zilele de luni, marți, miercuri, joi în intervalul 8,30-15,30, iar vineri între 8,30-12,30.

Centrul din strada Brăilei nr. 232, bloc E4, parter

Acesta va fi la dispoziţia gălăţenilor luni, marți, miercuri şi joi între 8,30 și 15,30, iar vineri, de la 8,30 la 12,30.

Rămân în vigoare ca și în anii precedenți bonificațiile pentru cei ce-și vor achita obligațiile până la sfârșitul lunii martie.
Cu toate acestea, avându-se în vedere situația pandemică și restricțiile aferente, autoritățile vor trebui să găsească rapid soluții pentru evitarea acelor de-acum celebre cozi mai ales formate de către pensionari.
Trebuie spus că Primăria Galați ar putea fi sancționată drastic dacă normele de distanțare nu vor fi respectate.
„Pentru a evita aglomerația la ghișee, contribuabilii, persoane fizice au la dispoziție și varianta efectuării plății on-line pe platforma ghișeul.ro.
Gălățenii pot intra în posesia ID-ul și parolei alocate prin intermediul poștei electronice, trimițând la adresa de e-mail fiscalitate@primariagalati.ro o cerere și copia actului de identitate al titularului de rol fiscal, scanate și atașate”, au afirmat cei din Primăria Galați printr-un comunicat.


Distribuie articolul

You May Also Like