De la gagicăreală pe Tinder, la SRI!

Distribuie articolul

Deputatul PSD, Marius Mărgărit va activa până la finalul mandatului în Comisia de Control a activității Serviciului Român de Informații (SRI), condusă de colegul de partid, Eugen Bejinariu.
Comisia cu statut special este comună celor două camere legislative.

Mărgărit, celebru în Galați pentru declarația de avere în care cu propria mânuță a scris că deține ”…ciasuri de mână… în valoare de 12 000 euro”, este un personaj a căror firme ascunse pe la mama sunt abonate la banii publici.

Acestea derulează cu preponderență tranzacții cu primăriile gălățene, atât în mediul rural cât și urban, bineînțeles acolo unde primarii au aceiași coloratură politică.

A mai ieșit în evidență cu pierderea sumei de 130 000 lei după un virament în contul PSD pentru campania alegerilor europarlamentare – Autoritatea Electorală Permanentă a refuzat decontarea sumei respective.

Cea mai profundă activitate a proaspătului membru al Comisiei de Control a activității SRI, rămâne aplecarea sa pentru platforma de întâlniri intime, TINDER, acolo unde a fost descoperit cu un cont personal.

Acum, neavând obligații personale prea consistente – domnia sa fiind divorțat de ceva vreme- nu i se pot imputa oareșce chestii imorale, doar că nu vezi în fiecare zi un deputat ieșind public la agățat.


Distribuie articolul

You May Also Like