De ieri, USR Galați are un parlamentar mai puțin!

Distribuie articolul

Andrei Postică, ales pe listele USR Galați, și-a dat ieri demisia din partid, acesta urmând a fi senator independent.

Această demisie era previzibilă după ce la începutul anului Postică şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene USR.

Andrei Postică a avut mai multe disensiuni cu membrii biroului judeţean al USR Galaţi, care ulterior s-au extins şi la nivel central.

Mă aflu în trenul care a părăsit gara Noul USR. Nu-s primul şi probabil nici ultimul. Toate-n lume sunt trecătoare, oameni vin şi trec mereu. Aşa se rezumă viaţa noastră a tuturor. Politica nu poate face notă discordantă. Vă anunţ, cu mare tristeţe, că momentul pe care nu mi l-am dorit a sosit. Acum câteva minute mi-am înaintat demisia din USR şi voi activa ca senator neafiliat în Parlamentul României. După 7 ani despărţirea era inevitabilă. Ce îmi doresc eu să fac nu se regăseşte în agenda actualei conduceri, conducere care a avut de-a lungul timpului sprijinul meu, încrederea mea, votul meu. Suntem în garnituri de tren diferite de ceva timp, iar astăzi macazul ne-a trimis spre alte direcţii. Sper ca demisia mea să fie una cu folos pentru ambele părţi. Rămân senator neafiliat, îmi voi duce la capăt mandatul în folosul cetăţenilor şi al României şi voi face tot ce ţine de mine pentru a respecta Constituţia României şi statul român. Mulţumesc colegilor de bun simţ, educaţi şi inteligenţi care mi-au fost aproape, mi-au fost sprijin. O adevărată oază într-un deşert de ipocrizie. Fără ei ar fi fost infinit mai greu. Mulţumesc USR pentru tot ce mi-ai oferit şi învăţat în toţi aceşti ani. O lecţie de viaţă care m-a maturizat deplin şi care mi-a arătat cu adevărat faţa politicii din România. Când Dumnezeu închide o uşă… deschide undeva o fereastră. Rămas bun USR… !„, a scris senatorul Andrei Postică pe pagina sa de socializare.


Distribuie articolul

You May Also Like